Mazzer Kony S – kávéőrlő

A Mazzer Kony S őrlőt kúpos késeivel és magas konzisztens teljesítményével kis és nagy forgalmú kávézóknak is ajánljuk.

A Mazzer 1912 óta gyárt elsőrangú őrlőket, kiváló és elnyűhetetlen őrlői a legforgalmasabb helyeken is stabilan hozzák a kiemelkedő minőséget. A Mazzer Kony S őrlőt kúpos késeivel és magas konzisztens teljesítményével kis és nagy forgalmú kávézóknak is ajánljuk.

A Mazzer Kony S őrlő a népszerű Robur előnyös tulajdonságait kínálja azok számára, akik korlátozott hellyel vagy kisebb (napi 1-4 kg) forgalommal rendelkeznek. A 63 mm-es kúpos kések lassabb forgási sebességet (500 Hz), kevesebb hőtermelést és precízen programozható adagolást kínálnak. Sokan részesítik előnyben a kúpos őrlőkéseket a lapos késekkel szemben espresso készítéséhez.

A modern vezérlőpanelen lévő digitális kijelzőn beállítható a három őrlési mennyiség, valamint figyelemmel kísérhetőek a fogyási adatok.

A fokozatmentes állítás lehetővé teszi a pontos őrlési finomság beállítását.

1 év teljeskörű garancia

Teljesítmény: 450 W
Őrlés beállítás: fokozatmentes állítás
Őrlőkés: 63mm kónikus
Átlagos őrlési sebesség: 3.6g/s
Szemeskávé Tartály: 1.3 Kg
Nettó tömeg: 20 Kg

Részletek bővebben:

[edgtf_button size=”” type=”outline” target=”_blank” icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-download” font_weight=”” text=”Katalógus letöltés” link=”https://goosebumps.hu/wp-content/uploads/2020/12/Mazzer_Kony_S_kávéőrlő_katalógus.pdf”]

998 499 Ft

Clear

Additional information

Márka

Szállítási idő

6 hét

Szín

white, silver, polished aluminium, matt gray, matt black, bright red