A Goosebumps izgalmas kísérletezés, ahol mindannyian hisszük, hogy egy jól elkészített kávéban több van, mint amit elsőre gondolnánk.

Rólunk

Mivel foglalkozunk?

A Goosebumps célja, hogy az emberek a kávéra, ne egy kiegészítő termékként, hanem egy kulináris élvezetként gondoljanak. Abban hiszünk, hogy nagyon magas minőségű alapanyagokkal, eszközökkel és edukálással ezt rövid idő alatt elérhetjük. Ezért is alakítottuk ki nemzetközi színvonalú oktatótermünket, ahol nemcsak profi képzéseket tartunk, hanem csapatépítőket és különböző workshopokat.

Mivel dolgozunk?

Úgy döntöttünk, nem kötünk kompromisszumot a gépek terén sem. A Modbar kávégépek és a Puqpress automata tömörítők úttörők a kategóriájukban. Az általunk forgalmazott gépekhez egyedi pultot fejlesztettünk, amely lehetővé teszi, hogy akár külső helyszínen is minőségi italokat szolgáljunk fel, legyen szó esküvőről, üzleti reggeliről, csapatépítőről vagy nagyobb rendezvényről. A zöldkávék kiválasztásánál törekszünk arra, hogy mindig magas minőségű és különleges tételek kerüljenek be a kínálatunkba. Mi ebben hiszünk. 

Csapatunk

Huszár Ádám

Technológia, oktatás

Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam az embereknek: ha jó baristával hozza össze őket a sors, akkor a kávézás napi rutin helyett élmény lesz.

2012-ben nyitottam meg első kávézómat, ekkor szerettem bele a kávéba, és azóta tanulok folyamatosan és fejlesztem magam minden nap, hogy egyre többet és többet adhassak az embereknek ebből a világból. Ezért képeztem ki magam technikai bíróvá is és ezért gondolom jó kezdeményezésnek a Goosebumps projektet. Úgy gondolom, a kávé világa, az az út, amíg a termőföldről a csészéig jut, egy nagyon izgalmas út, amit minél több embernek meg kell ismernie, hogy a kávé végre itthon is méltó helyre kerüljön az emberek életében.

A Goosebumps által többet tehetek a kávés világért, mint eddig, hiszen oktatótársaimmal profi környezetben, profi eszközök segítségével adjuk át tudásunk és igyekszünk a résztvevők érdeklődését és szorgalmát szenvedéllyé, elhivatottsággá és magabiztos tudássá formálni.

Korábbi munkahelyeim

 • Chocoroom
 • Madal Cafe

Eredményeim

 • 2016 Barista Challenge – 2. helyezett
 • 2017 Hungarian Latte Art Championship – technikai bíró
 • 2017 Hungarian Ibrik Cezve Championship – technikai bíró
 • 2017 Hungarian Barista Championship – technikai bíró
 • 2018 Hungarian Barista Championship – technikai bíró
 • 2019 Amatőr Barista Bajnokság – technikai bíró
 • 2019 Hungarian Barista Championship – technikai bíró
 • 2019 Hungarian Latte Art Championship – technikai bíró

Ferenczi Attila

Gyártás, értékesítés

A mai napig lenyűgöz a gondolat, hogy mennyi minden rejlik egy csésze feketében.

4-5 évvel ezelőtt beiratkoztam egy mixer tanfolyamra, ahol az utolsó óra barista bemutató volt. Előtte egyáltalán nem kávéztam, és nem is volt alkalmam jó kávét inni, de ott annyira magával ragadott az oktató szenvedélye, hozzáértése, alázata, amit és ahogyan készített, hogy rögtön tudtam, barista szeretnék lenni. Akkor azt gondoltam, egy újabb tanfolyammal ezt is kipipálhatom, mára tudom, a kávé világa folyamatosan pezseg, alakul, fejlődik, így a tanulás sosem ér véget, de éppen ez benne az igazán izgalmas és szerethető!

A Goosebumps projekttől én olyasmit kaptam, amire sosem vágytam, mert azt sem tudtam, hogy létezik. Egy olyan inspiráló és professzionális munkakörnyezetet és légkört, ahol szabadon kísérletezhetek, fejlődhetek és közben átadhatom a tudásom és tapasztalataim azoknak, akik a mi csapatunkat választják az úton, ami a profi baristaság felé vezet.

Korábbi munkahelyeim

 • Coffeeshop Company
 • Costa Coffee
 • Madal Cafe
 • Steamhouse Cafe

Eredményeim

 • 2015 Costa Barista of the year Hungary – 1. helyezett
 • 2015 Costa Barista of the year European Final – 3. helyezett
 • 2016 Hungarian Barista Championship – 2. helyezett
 • 2017 Hungarian Latte Art Championship – 7. helyezett
 • 2017 Hungarian Cup Tasters Championship – 5. helyezett
 • 2017 Hungarian Barista Championship – 1. helyezett
 • 2018 Hungarian Barista Championship – 6. helyezett

Makrai Áron

Gyártás, értékesítés

Kíváncsi voltam a kávé útjára, mi történik a farmtól a csészéig.

A kávéval 2016-ban kezdtem el foglalkozni, amikor is jelentkeztem egy barista tanfolyamra.

Hamar magával ragadott ez a világ, a sokszínűsége bámulatos. Nem sokkal később a „kávézóba járást” felváltotta az, hogy baristaként kezdtem el dolgozni egy specialty helyen, ahol valós kávézói körülmények között fejlődhettem. Így vált a hobbim a munkámmá, szerencsés vagyok!

A Goosebumps számomra a kávé és a vendéglátás szeretete, ami a folyamatos kísérletezésekben és a magasabb minőség elérésében testesül meg. A tények megkérdőjelezése, az új dolgok megvalósítása, a legjobbra való törekvés! Azért, hogy a nap végén libabőrösen azt mondhassuk, na ez Goosebumps.

Tóth Anita

Ügyvezető igazgató/tulajdonos

Mi csak csináljuk, amit szeretünk. Egy magasabb szintre igyekszünk emelni a kávézás, kávékészítés élményét.

Újonc vagyok ebben a világban és bevallom, én személy szerint nem is kávézok, de sokat járunk kávérajongó párommal éttermekbe, kávézókba, ahol gyakran találkoztunk és találkozunk ma is minőségi hibákkal mind a felszolgálás, mind a felszolgált termékek tekintetében. Korábban sokat beszélgettünk erről, műkedvelő módjára értékeltük a tapasztaltakat, míg egyszer gondoltunk egy nagyot: tudnánk mi ezt profin is csinálni. Néhány nap múlva már egy barista képzésen ültünk és nem volt megállás…

Szükségem van az újabb és újabb kihívásokra a mindennapokban, imádok minőségi dolgokkal foglalkozni, mélységében megismerni egy területet, aztán kihozni belőle a maximumot. Ez a projekt ezt nyújtja nekem. A legfontosabb motiváció számomra, hogy exkluzív élményt nyújtsunk a kávé iránt érdeklődőknek, aminek éppúgy része a szuper szép panorámás környezet és hightech gépek, mint a tökéletes kávé.

Csiszér Béla

Tulajdonos

A Goosebumps izgalmas kísérletezés, amiben nincsenek kész tények, nincsenek kompromisszumok, csak a kreativitás és az így szerzett tapasztalat számít.

Korábban meggyőződésem volt, hogy a kávé keserű, de mivel a vele járó kellemes rituálét mindig is szerettem, így bárhol jártam, nem hagytam ki, de jó sok tejjel és édesítővel kértem. Aztán pár évvel ezelőtt betértem egy budapesti újhullámos helyre, ahol azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy lehet ezt másképp is csinálni, így elkezdtem keresni az élményt, miközben megszületett a fejemben a gondolat: nyitunk egy jó kávézót.

Pár nap múlva már egy barista képzésen ültünk, ahol megismerkedtünk Ádámmal, aki nagy hatást gyakorolt ránk szenvedélyével és tudásával. Szó szót követett és már a saját tanfolyamainkat terveztük, közben pedig különleges, magas minőséget képviselő kávégépeket kutattunk és teszteltünk. Így lett a kávézó gondolatából coffee lab és showroom. Ez pedig még jobban lelkesít, hiszen így nem csak egy szereplője leszünk az újhullámos kávéforradalomnak, de meglehet, hogy mi magunk neveljük ki a következő zseniális barista generációt, akikhez bármikor élmény betérni egy kávéra.

Szeretem a téma körüli nyüzsgést, a specialty világát. Úgy gondolom, hogy ezt a jelenleg még kicsinek mondható, de annál lelkesebb hazai közösséget minden új csatlakozó, így a Goosebumps is erősíti majd. Ezért is csinálom ezt az egészet.