Rólunk

Huszár Ádám

Huszár Ádám

Tulajdonos, szakmai vezető

„Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam az embereknek: ha jó baristával hozza össze őket a sors, akkor a kávézás napi rutin helyett élmény lesz.”

2012-ben nyitottam meg első kávézómat, ekkor szerettem bele a kávéba, és azóta tanulok folyamatosan és fejlesztem magam minden nap, hogy egyre többet és többet adhassak az embereknek ebből a világból. Ezért képeztem ki magam technikai bíróvá is és ezért gondolom jó kezdeményezésnek a Goosebumps projektet. Úgy gondolom, a kávé világa, az az út, amíg a termőföldről a csészéig jut, egy nagyon izgalmas út, amit minél több embernek meg kell ismernie, hogy a kávé végre itthon is méltó helyre kerüljön az emberek életében.

A Goosebumps által többet tehetek a kávés világért, mint eddig, hiszen oktatótársaimmal profi környezetben, profi eszközök segítségével adjuk át tudásunk és igyekszünk a résztvevők érdeklődését és szorgalmát szenvedéllyé, elhivatottsággá és magabiztos tudássá formálni.

Korábbi munkahelyeim:
Chocoroom
Madal Cafe

Eredményeim:
2016 Barista Challenge – 2nd Place
2017 Hungarian Latte Art Championship – technikai bíró
2017 Hungarian Ibrik Cezve Championship – technikai bíró
2017 Hungarian Barista Championship – technikai bíró

Ferenczi Attila

Ferenczi Attila

Oktató

„A mai napig lenyűgöz a gondolat, hogy mennyi minden rejlik egy csésze feketében.”

4-5 évvel ezelőtt beiratkoztam egy mixer tanfolyamra, ahol az utolsó óra barista bemutató volt. Előtte egyáltalán nem kávéztam, és nem is volt alkalmam jó kávét inni, de ott annyira magával ragadott az oktató szenvedélye, hozzáértése, alázata, amit és ahogyan készített, hogy rögtön tudtam, barista szeretnék lenni. Akkor azt gondoltam, egy újabb tanfolyammal ezt is kipipálhatom, mára tudom, a kávé világa folyamatosan pezseg, alakul, fejlődik, így a tanulás sosem ér véget, de éppen ez benne az igazán izgalmas és szerethető!

A Goosebumps projekttől én olyasmit kaptam, amire sosem vágytam, mert azt sem tudtam, hogy létezik. Egy olyan inspiráló és professzionális munkakörnyezetet és légkört, ahol szabadon kísérletezhetek, fejlődhetek és közben átadhatom a tudásom és tapasztalataim azoknak, akik a mi csapatunkat választják az úton, ami a profi baristaság felé vezet.

Korábbi munkahelyeim:
Coffeeshop Company
Costa Coffee
Madal Cafe
Steamhouse Cafe

Eredményeim:
2015 Costa Barista of the year Hungary 1st Place
2015 Costa Barista of the year European Final 3th Place
2016 Hungarian Barista Championship – 2nd Place
2017 Hungarian Latte Art Championship – 7th Place
2017 Hungarian Cup Tasters Championship – 5th Place
2017 Hungarian Barista Championship – 1st Place

Tóth Anita

Tóth Anita

Tulajdonos, kommunikációs vezető

„Mi csak csináljuk, amit szeretünk. Egy magasabb szintre igyekszünk emelni a kávézás, kávékészítés élményét.”

Újonc vagyok ebben a világban és bevallom, én személy szerint nem is kávézok, de sokat járunk kávérajongó párommal éttermekbe, kávézókba, ahol gyakran találkoztunk és találkozunk ma is minőségi hibákkal mind a felszolgálás, mind a felszolgált termékek tekintetében. Korábban sokat beszélgettünk erről, műkedvelő módjára értékeltük a tapasztaltakat, míg egyszer gondoltunk egy nagyot: tudnánk mi ezt profin is csinálni. Néhány nap múlva már egy barista képzésen ültünk és nem volt megállás…

Szükségem van az újabb és újabb kihívásokra a mindennapokban, imádok minőségi dolgokkal foglalkozni, mélységében megismerni egy területet, aztán kihozni belőle a maximumot. Ez a projekt ezt nyújtja nekem. A legfontosabb motiváció számomra, hogy exkluzív élményt nyújtsunk a kávé iránt érdeklődőknek, aminek éppúgy része a szuper szép panorámás környezet és hightech gépek, mint a tökéletes kávé.

Csiszér Béla

Csiszér Béla

Tulajdonos, üzletfejlesztési-kereskedelmi vezető

„A Goosebumps izgalmas kísérletezés, amiben nincsenek kész tények, nincsenek kompromisszumok, csak a kreativitás és az így szerzett tapasztalat számít.”

Korábban meggyőződésem volt, hogy a kávé keserű, de mivel a vele járó kellemes rituálét mindig is szerettem, így bárhol jártam, nem hagytam ki, de jó sok tejjel és édesítővel kértem. Aztán pár évvel ezelőtt betértem egy budapesti újhullámos helyre, ahol azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy lehet ezt másképp is csinálni, így elkezdtem keresni az élményt, miközben megszületett a fejemben a gondolat: nyitunk egy jó kávézót.

Pár nap múlva már egy barista képzésen ültünk, ahol megismerkedtünk Ádámmal, aki nagy hatást gyakorolt ránk szenvedélyével és tudásával. Szó szót követett és már a saját tanfolyamainkat terveztük, közben pedig különleges, magas minőséget képviselő kávégépeket kutattunk és teszteltünk. Így lett a kávézó gondolatából coffee lab és showroom. Ez pedig még jobban lelkesít, hiszen így nem csak egy szereplője leszünk az újhullámos kávéforradalomnak, de meglehet, hogy mi magunk neveljük ki a következő zseniális barista generációt, akikhez bármikor élmény betérni egy kávéra.

Szeretem a téma körüli nyüzsgést, a specialty világát. Úgy gondolom, hogy ezt a jelenleg még kicsinek mondható, de annál lelkesebb hazai közösséget minden új csatlakozó, így a Goosebumps is erősíti majd. Ezért is csinálom ezt az egészet.