Eversys Enigma – Kávégép

A megbízhatónak és időtállónak tervezett új Enigma termékcsalád magába foglalja az E’4-et, az új generációs két fejes barista gépet.

Az Eversys szuperautomata kávégépek iránti elkötelezettsége az évek során csak erősödött. A piaci igényeknek megfelelve, egy új formatervezéssel megalkották az Enigma családot. Szlogenjük hozzá nem más: ‘Decoding the DNA of Coffee’.
Az Enigma a lenyűgöző esztétikára összpontosít, a csésze minőségével és konzisztenciájával párosítva.

Az új kijelzők 27% -kal nagyobbak, 10,1 hüvelyk (25,6 centiméter), nagyobb felbontással és szélesebb látószöggel, hogy megkönnyítsék a termékválasztást. Ez lehetővé teszi a videók futtatását az erősebb, Linux platformon futtatható központi processzornak köszönhetően.

Az Eversys E’4m ST kávégép egyszerre 4 ital elkészítésére alkalmas, óránként 350 espresso vagy tejes ital elkészítésére tervezték. Egyidejűleg használható a tea víz adagoló és a tej gőzölő egység.
A teavíz adagoló rendszer minden típusú tea elkészítésére alkalmas, a képernyőn állítható víz hőmérséklet szabályozóval.

A tejadagoló rendszerben változtatható és programozható az elkészíteni kívánt tej hőmérséklete. Az érintőképernyőn egyszerű mozdulattal állíthatjuk át a tej hőmérsékletét, hogy a számunkra tökéletes ital készüljön el. A kávégép beépített pohármelegítővel rendelkezik a még tökéletesebb csészeélmény érdekében.

A kávégépben 2 beépített, kerámia késes őrlő található. A babtartáyokban egyenként 1,5 kg szemes kávé fér el. A rendszer jelzi a képernyőn ha a mennyiség csökkent és újra kell tölteni a kávészemeket.

Moduláris felépítésének köszönhetően a kávégép karbantartása gyorsabb, kevesebb időt vesz igénybe, így biztosítva a folyamatos használhatóságot.

15 000 000 Ft

Törlés

További információk

Szín

black

Márka

Tömeg

104 kg

Teljesítmény

2 W – 10200 W

Espresso óránként

350 db

Espresso készítés egyszerre

4 db

Szemeskávé tartály mérete

2 x 1,5 kg

Kijelző (érintőképernyő)

2 x 10.1” (25.65 cm)