Eversys Cameo – Kávégép

Az Eversys Cameo hidat emel a hagyományos és a szuperautomatikus kávégépek közé a dizájn, a funkcionalitás és a kivételes kávéminőség segítségével.

A legfejlettebb technológiával készült, beleértve az érintőképernyős kezelőfelületet, amelyet intuitív navigációhoz és egyszerű használathoz terveztek. Kifinomult Electronic Milk Texturing (EMT) rendszere lehetővé teszi a vendégek számára a tökéletes tejkrém elkészítését a tejalapú italokhoz. A továbbfejlesztett Micro Air Dose rendszer (MAD) lehetővé teszi a baristák számára, hogy a tejkrém vastagságát manuálisan beállítsák, ezáltal szabadságot engedve a kreativitásnak. Az e’Barista rendszer magába foglalja a kávészemek őrlését, az őrölt kávé tömörítését, a megfelelő vízhőmérséklet beállítást, az extrakciós idő pontos beállítását és a tökéletes tejkrém elkészítését és adagolását.
Az e’Connect technológia lehetővé teszi, hogy a kávégép saját telemetria rendszerén keresztül nyomon követhető legyen a kávé napi fogyása, időszakos és tételes lebontással, ezzel is biztosítva működésének átláthatóságát.

A teavíz adagoló rendszer minden típusú tea elkészítésére alkalmas, a képernyőn állítható víz hőmérséklet szabályozóval.

A tejadagoló rendszerben változtatható és programozható az elkészíteni kívánt tej hőmérséklete. Az érintőképernyőn egyszerű mozdulattal állíthatjuk át a tej hőmérsékletét, hogy a számunkra legtökéletesebb ital készüljön el. A kávégép beépített pohármelegítővel rendelkezik a még tökéletesebb csésze élmény érdekében.

A kávégépben 2 beépített őrlő található. A babtartáyokban egyenként 1,2 kg szemes kávé fér el, egy beépített rendszer jelzi a képernyőn ha a mennyiség csökkent és újra kell tölteni a kávészemeket a megfelelő működés érdekében.

Moduláris felépítésének köszönhetően a kávégép karbantartása gyorsabb, kevesebb időt vesz igénybe, így a használatot is megkönnyíti.

7 518 400 Ft

Törlés

További információk

Szín

earth, ocean, tempest

Márka

Tömeg

63 kg

Teljesítmény

2300 W – 8100 W

Espresso óránként (szimpla/dupla)

140/175 db

Tejes ital óránként (szimpla/dupla)

140/175 db

Szemeskávé tartály mérete

2×1,2kg vagy 1x2kg (választható)

Kijelző (érintőképernyő)

15.7” (400mm)