Sage THE ORACLE™ TOUCH kávéfőző

A The Oracle™ Touch egyedülálló automata karos kávéfőző érintőkijelzővel. A Sage létrehozott egy olyan készüléket, amely tökéletesen helyettesíti kedvenc kávéházának baristáját.

A teljesen automatikus készülékektől eltérően továbbra is megőrizheti kapcsolatát kávéfőzőjével és átadhatja magát a kávékészítés örömeinek.

A The Oracle™ Touch rendszer automatikusan megőrli, adagolja és tamperálja a kávét.
Így automatizálja a kiváló minőségű eszpresszó kézi készítésének legnehezebb részeit.

A kávéfőzőben található dual szivattyúnak köszönhetően egyidejűleg főzheti az eszpresszót és készítheti el a tökéletes tejhabot, ami lehetővé teszi, hogy kedvenc lattéját vagy cappuccinóját pár perc alatt, kedvenc kávéháza minőségében élvezhesse.
Beépített intuitív, érintésvezérelt, színes kijelző garantálja az egyszerű használhatóságot
Az egyenletesen adagolt, tömörített kávét az automata örlő, adagoló és tömörítő funkció biztosítja
Az alacsony nyomású preinfúzió, a fokozatosan emelkedő nyomás biztosítja a tökéletes íz érdekében
A dupla bojleres rendszer biztosítja a kávébabnak megfelelő, pontos hőmérsékletet történő főzését
Gondos előkészítés
A tökéletes csésze kávéhoz megfelelően gondozott és őrölt kávéra, pontos hőmérsékletre és ideális nyomásra van szükség, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. A the Oracle™ Touch professzionális eszpresszógép lelke a két rozsdamentes acél vízmelegítővel ellátott dupla bojleres fűtőrendszer. Önálló, +/- 1 °C pontosságú vízmelegítő a presszókávé készítésére és önálló, állandó gőzkiadást biztosító vízmelegítő a gőz készítésére. Így egyidejűleg készítheti el optimális hőmérsékleten a tökéletes ízű presszókávét, és habosíthatja fel a tejet.

Ezenkívül a gőzölőfej is fel lett szerelve egy fűtőegységgel, amely gondoskodik a stabil hőmérsékletről az egész rendszerben, a kávéfőzés kezdetétől a végéig. A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan megőröl, adagol és tamperol 22 gramm kávét a kétszeres ízbombához, vagy használhatja a kisebb szűrőt 14 g kávéval. Mindezt egy egyszerű érintésvezérelt kijelző segítségével működtetheti.
Láthatatlan segítség
Csaknem valamennyi professzionális kávéfőzőgép alapfelszereltsége közé tartozik a nyomáscsökkentő szelep. A Sage the Oracle™ Touch professzionális eszpresszógépe sem lehet ez alól kivétel. Ez a teljesen kommersz elem határozza meg a maximális nyomást, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. Így elkerülhető a kávé keserű íze, amely éppen a nyomáscsökkentő szelep hiánya miatt keletkezhet, mivel ekkor a kávé megég a szűrőben. A nyomáscsökkentő szelep másik funkciója az úgynevezett kisnyomású előgőzölés. A funkciónak köszönhetően a nyomás fokozatosan emelkedik, így egyenletesen megoszlik a szűrőben lévő kávé felületén, hogy a kávéfőzés a lehető legegyenletesebben történjen.

Teljesen automatikus rendszer
Görgessen oda. Válassza ki. Élvezze.
Válasszon egy italt a the Oracle™ Touch menüjéből és élvezze a kávéházi minőségű kávé gazdag aromáját és selymes mikrobuborékos tejhabját.
Alacsony nyomású előforrázás
Az alacsony nyomású előforrázás 2 és 4 bar között tartja a nyomást, majd fokozatosan emelkedik fel a maximális 9 barra. A kávét ezáltal egyenletesen főzhető le, ami egy harmonikus ízű eszpresszót eredményez. A nyomás mértéke és időtartama, egyéni igényeknek megfelelően állítható be.

Feszültség, frekvencia: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Típus: SES990
Teljesítmény: 2400 W
Szín: SES990BSS – inox / SES990BST – fekete
Anyag: rozsdamentes acél
Méret (ma × szé × mé): 45,5 × 37 × 41 cm
Súly: 17,2

979 990 Ft999 990 Ft

Törlés

További információk

Szín

inox, matt black