Sage THE BAMBINO™ Kávéfőző

Ha igazán komolyan gondolja az otthoni eszpresszót elkészítését, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, akkor válassza a Sage Bambino SES450 karos kávéfőzőt. A professzionális gépekhez hasonlóan a Sage Bambino-val is úgy tud kávét készíteni, mint egy népszerű barista. Az innovatív ThermoJet fűtési rendszernek köszönhetően a kávéfőző mindössze három másodperc alatt felmelegszik. A nagy kávégépekhez hasonlóan ez a kompakt modell is ideális adag 18-22 g frissen őrölt szemes kávét használ, ami megfelel az 54 mm átmérőjű kar méretének. A kézi gőzfúvókának köszönhetően a Bambino a latte arthoz szükséges mikrobuborékos tejhabot is képes elkészíteni.
• ThermoJet® rendszer 3 másodpercen belül készen áll a kávéfőzésre. A legjobb kávé elkészítése várakozás nélkül
• Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt biztosítja a stabil hőmérsékletet
• Az alacsony nyomású preinfúzió, a fokozatosan emelkedő nyomás biztosítja a tökéletes íz érdekében
• Telt és összetett kávéízért az ideális adag 18-22 g frissen őrölt szemes kávé – egy 54 mm átmérőjű szűrőbe
Új karos espresso kávéfőző
Ha igazán komolyan gondolja az otthoni eszpresszót elkészítését, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá, akkor válassza a Sage Bambino SES450 karos kávéfőzőt. A professzionális gépekhez hasonlóan a Sage Bambino-val is úgy tud kávét készíteni, mint egy népszerű barista.
Az ideális kávéadag
Telt és összetett kávéízt érhet el az ideális adag 18-22 g frissen őrölt szemes kávéval, amely egy 54 mm átmérőjű karba fér el.
ThermoJet®
Az innovatív ThermoJet fűtési rendszer mindössze 3 másodperc alatt eléri az optimális extrakciós hőmérsékletet, így készen áll a tökéletes kávé elkészítésére várakozás nélkül.
Kézi gőzfúvóka
A kézi gőzfúvóka finom krémes mikrobuborékos hab készítését teszi lehetővé erős gőznyomással 130°C-on. A kedvenc latte art elkészítésekor értékelni fogja.
Feszültség, frekvencia: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Típus: SES450
Teljesítmény: 1560 W
Szín: SES810BSS – inox / BES810BSS – inox
Anyag: rozsdamentes acél
Méret (ma × szé × mé): 19,5 x 32 x 31 cm
Súly: 5,5 kg

149 990 Ft