Sage DUAL BOILER™ Kávéfőző

A tökéletes kávé elkészítéséhez tökéletes vízhőmérséklet és víznyomás szükséges az aromakivonás művelet legvégéig.

A BES920-as professzionális eszpresszó kávéfőző szíve a dupla nemesacél kazán fűtőrendszere. A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet.

Mindemellett a fejbe épített fűtőegység garantálja a konstans vízhőmérsékletet az aromakivonás elejétől a végéig.
• Hármas fűtőrendszer – 2 rozsdamentes acél vízmelegítő rendszerrel és egy melegíthető gőzölőfejjel
• A kettős kialakítású vízmelegítő rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre habosítson tejet és főzzön kávét
• Az 58 mm szűrőtartó aktív hőmérsékletvezérléssel – stabil hőmérséklet biztosításához a kávéaroma kinyerésének végéig
• Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt biztosítja a stabil hőmérsékletet
Gondos előkészítés
Szinte minden profi eszpresszó kávéfőző rendelkezik túlnyomás ellen védő szeleppel. A Sage BES920 sem kivétel ez alól. Ez a kereskedelemben is kapható részegység szabályozza a maximális nyomást – az aroma kinyerési folyamat végéig. Ez megakadályozza azt a fajta keserű kávé íz kialakulását, mely a hiányzó túlnyomásszelep esetén keletkezne – a kávéőrlemény szűrőre történő égésével. A túlnyomásvezérlés mellett a szelep további funkciója az alacsony nyomással indított előfőzés funkció, mely a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön.
Különleges jellemzők
A Sage BES920-as kávéfőzőt különleges jellemzőinek köszönhetően kategóriájának legjobbjai között találjuk. Gyorsan és problémamentesen állíthatjuk be a kávé hőmérsékletét, az előfőzés közben alkalmazott nyomást, illetve az aroma kinyerésének idejét. Gyors felmelegítés, első és hátsó víztartály feltöltés, programozható kávéadagolás és óra beállítás, automatikus indítás, helyi vízkőmentesítés, the RazorTM adagoló eszköz, stb. Ez csupán a BES920 professzionális eszpresszó kávéfőző jellemzőinek és funkcióinak rövid kivonata.
Feszültség, frekvencia: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Típus: SES920/BES920
Teljesítmény: 2200 W
Szín: SES920BSS – inox
Anyag: rozsdamentes acél
Méret: 37.1 x 37.3 x 37.3 (cm)
Súly: 13,6 kg

499 990 Ft

Törlés

További információk

Szín

inox, matt black