Sage THE BARISTA EXPRESS™ Kávéfőző

A tökéletes eszpresszó a különféle beállítási lehetőségek tökéletes kombinációjának eredménye – a frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és nem utolsósorban a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet.

A Sage BES875 eszpresszó kávéfőző innovatív technológiai megoldásai biztosítják a hőmérséklet megfelelő szabályzását az
• Beépített kónuszos rendszerű kávédaráló fém őrlőkővel – daralás közben nem melegszik fel a kávébab
• Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt biztosítja a stabil hőmérsékletet
• Az alacsony nyomású preinfúzió, a fokozatosan emelkedő nyomás biztosítja a tökéletes íz érdekében
• Lehetőség van a kávé adagolás módjának kiválasztására, ami automata vagy manuális rendszer lehet
Alacsony nyomású előfőző rendszer
Az alacsony nyomású előfőző rendszer a nyomás fokozatos növekedését biztosítja, amely egyenletesen eloszlik a szűrő kávéfelületén a maximális és egyenletes kávékivonás érdekében.
Beépített kónuszos rendszerű kávédaráló
A fém őrlőkkel ellátott, beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak a szükséges mennyiségű kávé kerül közvetlenül a szűrőbe. A 250 g maximális kapacitású kávébab tartály a 18 különböző beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át tartó kísérletezésre a tökéletes kávé készítéséhez, az Ön ízlésének megfelelően.
Gondos előkészítés
A tökéletes eszpresszó a különféle beállítási lehetőségek tökéletes kombinációjának eredménye – a frissen őrölt, pontosan tömörített kávé, a megfelelő nyomás és nem utolsósorban a megfelelő vízhőmérséklet elengedhetetlen feltétel. Ha a kávéaroma kinyerése közben a vízhőmérséklet változik, a crema kiváló minősége és megfelelő mennyisége, valamint a kávé fénylő színe pillanatok alatt eltűnhet. A BES875-es eszpresszó kávéfőző innovatív technológiai megoldásai biztosítják a hőmérséklet megfelelő szabályzását az aroma kinyerésének folyamata közben. Az elektronikus PID rendszer segítségével a vízhőmérséklet gond nélkül stabilan tartható.

Feszültség, frekvencia: 220 – 240 V ~ 50 Hz
Típus: SES875/ BES875
Teljesítmény: 1850 W
Szín: SES875BSS – inox / SES870BSS – inox
Anyag: rozsdamentes acél
Méret (ma × szé × mé): 42 × 31 × 30 cm
Súly: 9,7 kg

279 990 Ft