KENYA Ichuga- Filter Kávé (mosott) (500g)

Nyeri vörös vulkáni talaja szerves anyagokban és tápanyagokban gazdag, így kiváló kávétermő-vidék. A gazdálkodók kiválogatják az érett cseresznyét, és beszállítják a közeli mosóállomásokra. A válogatás után az érett piros cseresznyét közvetlenül a garatba öntik és darálják. A kávét fermentáció után tiszta vízben mossák, hogy eltávolítsák a maradék nyálkahártyát.

Ezután a magokat emelt ágyakra helyezik, hogy befejezzék a szárítást. A dolgozók rendszeresen ellenőrzik a szárítás állapotát és eltávolítják a sérült babokat. A száradási idő általában körülbelül két hét, az időjárástól függően.

  • Régió

    Nyeri, Central Kenya

  • Magasság

    1700 m

  • Feldolgozás

    Mosott

  • Pörkölés típusa

    Filter

  • Variáns

    Ruiru 11, SL28, SL34

9 390 Ft

Kosár

További információk

Márka

Szállítási idő

3 munkanap