GUATEMALA El Carrizal – Espresso Kávé (mosott)

Carlos Durán Matias ugyan a testvéreivel közö-sen örökölte farmjukat, valójában ő egyszemé-lyileg menedzseli azt. Ez az egyik legrégebbi farm a környéken, ami egy durván 14 hektáros kezdeti területről növekedett fel a mai 31 hek-tárra. Olyan minőségi variánsok termőterülete, mint a Typica, Bourbon és a Caturra. Szerte-ágazó a termelés diverzitása a farmon, hiszen a kávé mellett gyümölcsfákat és kitermelésre szánt fákat is nevelnek. Ezt a tételt a farm saját malmán mosták, ami Carlos szerint bár kicsi, de tökéletesen teljesíti minden követelményét a minőségi feldolgo-zásnak és válogatásnak. Napon szárították.

  • Régió

    Fraijanes, Jalapa

  • Magasság

    1600-1700 m

  • Feldolgozás

    mosott

  • Pörkölés típusa

    Espresso

  • Variáns

    Bourbon, Typica

6 490 Ft12 700 Ft

Törlés

További információk

Márka

Szállítási idő

3 munkanap

Tömeg

1000g, 500g