COLOMBIA La Terazza – Espresso Kávé (mosott)
Wbeimar a kávétermesztők harmadik generációja a családjában. Eredetileg Nariñoból származnak, de saját farmot vásárolt Huilában, ahol hagyományos kolumbiai mosott kávékkal kísérletezik. Wbeima a kávéüzletben nőtt fel, később egyetemre járt agráripari mérnöknek, és a kávé minőségelemzésének területén dolgozott, sok éven át kóstolt kávékat az ország minden részéről.
Immár 8 éve saját maga készíti kávéját, tapasztalatait és tudását kiváló minőségű különleges kávék termesztésében.
A kávét szelektíven szüretelik, csak az érett gyümölcsöket szedik le. A kávét a malomba viszik, ahol megmossák és körülbelül 14 órán át pihentetik. Ezután a cseresznyét darálják és fermentációs tartályokba helyezik körülbelül 48 órára. Ezután a babot megmossák, és készen áll a szárításra, amíg el nem éri a tökéletes páratartalmat az exportáláshoz.
-
Régió
La Argentina, Santander
-
Magasság
1900m
-
Feldolgozás
Mosott
-
Pörkölés típusa
Espresso
-
Variáns
Pink Bourbon
8 090 Ft – 15 875 Ft
További információk
Tömeg | 1000g, 500g |
---|