Specialty kávézó és Showroom

Szerettünk volna egy olyan helyet, ahol mindenki számára elérhetővé tehetjük a Goosebumps kávéélményt és annak minden aspektusát. Ha a kávézásról van szó, nem ismerünk kompromisszumot. A Goosebumps Coffee Lab ennek a szemléletünknek a bizonyítéka. Szeretettel várunk, ha egy finom specialty kávéra vágysz vagy, ha Te is szeretnél felejthetetlen kávéélményt adni a kávézódban, éttermedben, irodádban, szállodádban.

Címük: 1027 Budapest Fekete Sas utca 3/b.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 7:30 – 16:30

3 kiemelkedő kávégép, amit muszáj megismerned és kipróbálnod

Modbar

A szemet gyönyörködtető design és a csúcsteljesítmény tökéletes ötvözete. Egy olyan pultba építhető eszpresszó gép, amelyet nem csak a formatervezése tesz egyedivé, hanem az általa elkészített kávé zamata is. A vendégeidet le fogod vele nyűgözni!

Eversys Cameo

Egy „Kávégépbe zárt barista”. Mindössze 1 gombnyomás és 1 percen belül olyan ízvilágú kávét készít, mintha barista csinálta volna. A titok abban rejlik, hogy az Eversys kifejlesztése világhírű baristák bevonásával és a tevékenységük pontos lemodellezésével történt, azaz ötvözték a hagyományt a legmodernebb technológiát.

Eversys Enigma

2 barista profizmusa 1 kávégépben. Ezzel a kávégéppel olyan érzésed lesz, mintha 2 tettvággyal teli, mindig különlegesen finom kávét készítő barista állna folyamatosan a rendelkezésedre.

Akarsz Te is egy ilyen Goosebumps kávézót?

A Goosebumps Corner egy kulcsrakész, komplett kávézó. Erős és vonzó vizuális elemekkel kiemelkedsz a hétköznapi specialty kávézók közül, a Modbar kávégéppel pedig felejthetetlenné teszed a kávézás élményét a vendégeid számára. A kávézó kialakítása mellett az üzemeltetésben is aktívan segítünk, mert elemi érdekünk, hogy a kávézód sikeres legyen.