A kávé felejthetetlen íze a részletekben rejlik

Rajongsz a specialty kávékért és keresel valami újat? Vagy még csak most fedezed fel a specialty kávék világát és szeretnél különleges ízeket megismerni?

Mi megszállottan kutatjuk a kávé különlegességeket és szívünk-lelkünk beletesszük a zöld kávé kiválasztástól a pörkölésen át az elkészült csésze kávédig, hogy felejthetetlen kávé-íz élménnyel gazdagodj.

Bemutatjuk, hogyan.

Zöld kávé kiválasztás – A legfontosabb lépés

A zöld kávé kiválasztása a legfontosabb lépés ahhoz, hogy olyan különlegesen finom kávékat adhassunk vásárlóinknak, amilyeneket szeretnénk. Kizárólag azok a zöld kávék jutnak el a pörkölés fázisáig, amelyeket megillatozva egyedülállónak érzünk. Folyamatosan keressük a különlegességeket, hogy a specialty kávék szerelmeseinek felejthetetlen íz-élményt adhassunk.

Pörkölés – A különleges ízek előcsalogatása

A gondosan kiválogatott zöld kávékat saját üzemünkben, Loring S15 Falcon típusú pörkölő gépen pörköljük. Abban hiszünk, hogy különlegesen finom specialty kávét csak a legprofesszionálisabb gépekkel lehet készíteni, ezért esett a választásunk a piac egyik (ha nem a legjobb) pörkölő gépére.

A profilok kialakításánál elsődleges célunk a különleges íz elérése. Minden általunk kiválasztott zöld kávéból a legjobbat akarjuk kihozni, kiemelve a termőterületre és variánsra jellemző jellegzetességeket.

Csomagolás – Rabul ejtjük a tekinteted

Szeretnénk első látásra elvarázsolni a specialty kávénk iránt érdeklődőket, ezért terveztünk egyedülálló csomagolást, amellyel azt is kívánjuk üzenni: valami különleges vár Rád!

Büszkék vagyunk rá, hogy 2. helyezést értünk el a Specialty Coffee Association Design Awards – Legjobb Új Csomagolás kategóriában.

Espresso vagy filter specialty kávéra vágysz?

Kínálatunkban egyszerre gondoltunk az espresso és a filter specialty kávé rajongókra. Te melyiket választod?

Oatly zabital: a tökéletes barista tej-alternatíva

Régóta kerestük azt a növényi tejet, amellyel maximálisan elégedettek vagyunk. Az Oatly zabital selymesen lágy ízű, krémes állagú, elképesztően finom és tökéletes tejhab készíthető belőle. 

Szívesen ajánljuk tejes kávéitalok elkészítéséhez.

Ez a termék a kosaradba került: