Saját kávézó

A legprofesszionálisabb gépparkkal és különlegesen finom specialty kávéval

Ha már van kávézód, de nem találtad meg a tökéletes kávégépet és kávét

  • Van egy remek üzlethelyiséged és már csak a tökéletes kávékat és gépeket keresed?
  • Olyan kávégépekre vágysz, amelyek nem csak teljesítményükkel, hanem esztétikai adottságukkal is kiemelik a kávézódat a többi közül?
  • Szeretnél olyan partnerrel együttműködni, akire a kávézódra szabott kávéprofil kiválasztásában, a géppark összeállításában, karbantartásában és szervizelésében, valamint profi baristák képzésében számíthatsz?

Csak csúcskategóriás kávégépek kerültek be a gépparkunkba

Kávégépeket illetően nem kötünk kompromisszumot, ezért megkerestük a szakma legprofibb és legkülönlegesebb gépeit. A Modbar kávégépek, a Mazzer őrlők és a Puqpress automata tömörítők úttörők a kategóriájukban. Az általunk forgalmazott gépekhez szükség esetén belső építészeket bevonva egyedi pultot fejlesztünk, hogy a legjobban illeszkedjenek a kávézód adottságaihoz.

Bemutatótermünkben baristáink segítségével megtapasztalhatod, mit tudnak ezek a csúcskategóriás kávégépek.

Goosebumps specialty kávéink

Rengeteg kutatás és kóstolás után választjuk ki a kiemelkedő, friss alapanyagokat, amelyeket közvetlenül a zöldkávé kereskedőktől szerezzük be és saját Loring pörkölőgépünkön pörkölünk.

A konzultáció alatt közösen kiválasztjuk a kávézód kávé portfólióját, végig kóstoljuk a kávéinkat és segítünk kiválasztani mi illik hozzá a legjobban.

Referenciák

Kávézók, ahol már minket válaszottak

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk!

Meghívhatunk egy kávéra?

A fent leírtak csak ízelítő a lehetőségekről, egy kávézó nyitás szintű üzleti döntést természetesen személyesen kell átbeszélnünk.

 Szeretettel meghívunk egy (vagy több) Goosebumps specialty kávéra a bemutatótermünkbe. Kipróbálhatod az Eversys és Modbar kávégépeket, valamint a teljes kávé gépparkunkat. A kávé mellett megismerjük elképzelésidet, terveid és átbeszéljük, hogyan tudunk segíteni céljaid elérésében.

Várjuk jelentkezésed!

    ÉRDEKLŐDÉS

    Keress minket elérhetőségeinken, hogy megbeszélhessük a részleteket!

    Inkább mi keressünk Téged? Add meg adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!