Puqpress kávé tömörítő – Nagy nyomás alatt is jól teljesít

A különlegesen finom kávé elkészítésének egyik legfontosabb lépése a tömörítés. Enyhe eltérés is jelentős hatással van a kávé ízére. Sok kávézónak okoz gondot, hogy a baristák eltérő módon tömörítenek, így nem állandó a kávé minősége.

Ezt a minőségbeli ingadozást szünteti meg a PUQpress automata kávétömörítő, amellyel mindegyik tömörítés pontosan ugyanolyan. A világ legjobb baristái épp ezért inkább a PUQpress kávétömörítőt használják kézi tömörítés helyett.

Használata gyors, kényelmes és egyszerű

Helyezd áram alá. Válaszd ki a számodra megfelelő tömörítési erőt 10 és 30 kg között. A kijelzőn könnyen ellenőrizheted a beállított tömörítési súly mértékét.

Állítsd be a villa távolságát. Tedd az portafiltert a villákra, a szenzor érzékel és a tömörítés automatikusan elkezdődik. (A felső sín kialakításának köszönhetően bármilyen portafilterrel használhatod.)

A speciális takarító funkciónak köszönhetően a tömörítőlap könnyen tisztítható.

Ezzel a technológiával minden barista ugyanúgy tömörít, így a kávé íze mindig pontosan olyan finom, ahogy a vendégek szeretik.

Gyorsabb munkavégzés sajgó karok nélkül

A tömörítés a baristák egyik legfontosabb teendője, ami azonban napi 100 vagy afeletti alkalom esetén nagyon megterhelő a csukló és a váll számára.

A PUQpressel semmilyen erő kifejtésére nincsen szükség, ráadásul sokkal rövidebb idő alatt, sokkal több kávé készülhet el.

Gyorsabb kiszolgálás azonos minőségben = boldog, visszatérő vendégek.

A PUQpress mindenhol megállja a helyét

Kínálatunkban megtalálhatod az otthoni felhasználásra készített mini gépet és a napi több száz tömörítésre kifejlesztett professzionális tömörítőket is.

Nézz körül a PUQpress termékek között!

Ez a termék a kosaradba került: