Goosebumps Point

Kitermelhető kezdeti beruházással elindíthatod saját „coffee-to-go” kávézódat.

Ha még nincs saját kávézód, vagy nagy üzlethelyiséged, de:

  • Kitermelhető kezdeti beruházással szeretnél egy sikeresen és rentábilisan működő „coffee-to-go” kávézót?
  • Megspórolnád a kávézó nyitás szinte összes kockázatát?
  • Szívesen részese lennél egy, már sikeresen bevezetett és erős prémium specialty kávé márkának?

Milyen egy Goosebumps Point?

A Goosebumps Point egy kész üzleti konstrukció, amely az elindítást követő pillanattól bevételt termel a számodra. Egyik kiemelkedő látványeleme az egyedi tervezésű és látványos megjelenésű vendégcsalogató pult.

A vendégeid számára a felejthetetlen kávé-ízélményt az Eversys kávégéppel garantálod, amellyel egyetlen gombnyomással tudsz barista-minőségű kávét készíteni. Nincs szükséged baristára, az Eversys garantálja a „barista-minőséget”.

Biztosítunk számodra minden kávézáshoz nélkülözhetetlen eszközt.

Eversys – A kávégépbe zárt barista

Hogyan képes egy kávégép ugyanolyan minőségű kávét készíteni, mint egy barista? Úgy, hogy az Eversys fejlesztésébe világszinten elismert baristákat vontak be, tevékenységüket a legapróbb részletekig és pontossággal lemodellezték, majd ezt automatizált folyamatokba rendezték.

A sikered a legfőbb célunk!

Elemi érdekünk, hogy Goosebumps Point-od sikeres legyen, ezért kiemelt figyelmet fordítunk szakmai és infrastruktúrális támogatásodra.
1

Helyszín

Segítünk a helyszínválasztásban, mert ez az egyik legfőbb kulcsa a sikerednek.
2

Üzleti terv

Átnézzük a Goosebumps Pointra elkészített üzleti tervedet és őszintén elmondjuk, hogy az általad kalkulált kávé értékesítési mennyiséggel valóban sikeres leszel-e.
3

Üzleti coaching

Az elindulást követő első 2 évben – amely kritikus időszak egy új vendéglátó egység életében – üzleti coachinggal támogatunk. Segítünk a költségeid csökkentésében és a forgalmad növelésében.
4

Barista tanfolyamok

Képezzük az alkalmazottaidat, hogy vendégeid a legmagasabb szintű kiszolgálást kapják.
5

Marketing támogatás

Folyamatosan megjelenítünk saját marketing csatornáinkon, továbbá megmutatjuk, miként növeld forgalmad és törzsvendégeid számát a legmodernebb marketing eszköztár segítségével.
6

Stabil háttér

A magyar specialty kávépiacon ismert és elismert, stabil anyagi háttérrel rendelkező anyacég áll mögötted, amelynek hosszútávú belföldi és nemzetközi terjeszkedési céljai vannak.

Beruházási igény és várható megtérülés

Az üzleti konstrukciót az általunk nyújtott támogatással együtt úgy alakítottuk ki, hogy a befektetés legrosszabb esetben is 2 év alatt megtérül a számodra.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk!

Meghívhatunk egy kávéra?

A fent leírtak csak ízelítő a lehetőségekről, egy kávézó nyitás szintű üzleti döntést természetesen személyesen kell átbeszélnünk.

 Szeretettel meghívunk egy (vagy több) Goosebumps specialty kávéra a bemutatótermünkbe. Kipróbálhatod az Eversys és Modbar kávégépeket, valamint a teljes kávé gépparkunkat. A kávé mellett megismerjük elképzelésidet, terveid és átbeszéljük, hogyan tudunk segíteni céljaid elérésében.

Várjuk jelentkezésed!

    ÉRDEKLŐDÉS

    Keress minket elérhetőségeinken, hogy megbeszélhessük a részleteket!

    Inkább mi keressünk Téged? Add meg adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!