Goosebumps Corner

Kulcsrakész, komplett kávézó a legprofesszionálisabb technikával felszerelve.

Ha még nincs saját kávézód, vagy nagy üzlethelyiséged, de:

  • Van már vendéglátó üzleti tapasztalatod és olyan lehetőséget keresel, amivel a befektetésed rövid időn belül megtérül?
  • Szeretnél olyan vendéglátó egység tulajdonosa lenni, amellyel kiemelkedsz?
  • Szívesen részese lennél egy, már sikeresen bevezetett és erős prémium specialty kávé márkának?

Milyen egy Goosebumps Corner?

A Goosebumps Corner egy kész üzleti konstrukció, amely az elindítást követő pillanattól kiemel a tömegből és bevételt termel a számodra. Erős és vendégvonzó vizuális látványelemeket tartalmaz a pulttól, a háttérfalon át, a teljes bútorzatig. A vendégeid számára a felejthetetlen kávé ízt és esztétikai élményt a Modbar kávégéppel garantálod, valamint biztosítunk számodra minden más, a kávézáshoz nélkülözhetetlen eszközt.

Modbar - Kompromisszumok nélküli design és teljesítmény

Tárd fel vendégeid előtt az ital elkészítésének teljes folyamatát az eszpresszótól a latte art-ig! A pultba építhető Modbar közvetlen kapcsolatot biztosít a barista és a vendég között, így különleges vendégélmény nyújtható.

A sikered a legfőbb célunk!

Elemi érdekünk, hogy Goosebumps Corner-ed sikeres legyen, ezért kiemelt figyelmet fordítunk szakmai és infrastruktúrális támogatásodra.
1

Helyszín

Segítünk a helyszínválasztásban, mert ez az egyik legfőbb kulcsa a sikerednek.
2

Üzleti terv

Átnézzük az Goosebumps Corneredre elkészített üzleti tervedet és őszintén elmondjuk, hogy az általad kalkulált kávé értékesítési mennyiséggel valóban sikeres leszel-e.
3

Üzleti coaching

Az elindulást követő első 2 évben – amely kritikus időszak egy új vendéglátó egység életében – üzleti coachinggal támogatunk. Segítünk a költségeid csökkentésében és a forgalmad növelésében.
4

Barista tanfolyamok

Képezzük az alkalmazottaidat, hogy vendégeid a legmagasabb szintű kiszolgálást kapják.
5

Marketing támogatás

Folyamatosan megjelenítünk saját marketing csatornáinkon, továbbá megmutatjuk, miként növeld forgalmad és törzsvendégeid számát a legmodernebb marketing eszköztár segítségével.
6

Stabil háttér

A magyar specialty kávépiacon ismert és elismert, stabil anyagi háttérrel rendelkező anyacég áll mögötted, amelynek hosszútávú belföldi és nemzetközi terjeszkedési céljai vannak.

Beruházási igény és várható megtérülés

Az üzleti konstrukciót az általunk nyújtott támogatással együtt úgy alakítottuk ki, hogy a befektetés legrosszabb esetben is 2 év alatt megtérül a számodra.

Érdekelnek a részletek? Vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljünk!

Meghívhatunk egy kávéra?

A fent leírtak csak ízelítő a lehetőségekről, egy kávézó nyitás szintű üzleti döntést természetesen személyesen kell átbeszélnünk.

Szeretettel meghívunk egy (vagy több) Goosebumps specialty kávéra a bemutatótermünkbe. Kipróbálhatod az Eversys és Modbar kávégépeket, valamint a teljes kávé gépparkunkat. A kávé mellett megismerjük elképzelésidet, terveid és átbeszéljük, hogyan tudunk segíteni céljaid elérésében.

Várjuk jelentkezésed!

    ÉRDEKLŐDÉS

    Keress minket elérhetőségeinken, hogy megbeszélhessük a részleteket!

    Inkább mi keressünk Téged? Add meg adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!