Eversys Enigma – 2 barista profizmusa egy kávégépben

Az Eversys Enigma olyan, mintha 2 tettvággyal teli, mindig különlegesen finom kávét készítő barista állna folyamatosan a rendelkezésedre.

MŰSZAKI ADATOK

Milyen felhasználási környezetben ajánljuk az Eversyst?

Az Eversys kiváló választás:

 • Irodáknak
 • Irodaházaknak
 • Rendezvényeknek
 • Hoteleknek
 • Éttermeknek
 • Kávézóknak

e’Connect: Személyre szabhatóság és minőség-ellenőrzés

Az Eversys e’Connect rendszerével rálátsz a fogyasztásra és a géphasználati statisztikákra, aminek köszönhetően optimalizálhatod a gép kihasználtságát. A minőségellenőrzés állandó, ezért lesz konzisztens a kávé íz-élménye. Valós idejű értesítőt küld a technikai szakembereknek, akik a karbantartási és szervizelési munkálatokat tudják maradéktalanul ellátni.

Különleges kávégéphez a különleges kávé illik

Az általunk válogatott és saját üzemünkben pörkölt Goosebumps specialty kávénk eddig, nagy örömünkre minden kávéínyenc elvárásait teljesítette. A kávégépbe zárt barista és a különleges ízvilágú specialty kávé garantáltan gasztronómiai utazásra visz.

A különleges ízvilág annak köszönhető, hogy a zöld kávékat gondos odafigyeléssel válogatjuk és alapos ízteszteknek vetjük alá. Kávékínálatunkba csak a legkülönlegesebbek kerülnek be, amelyeket úgy pörköljük, hogy a legjobb ízjegyeket érezhesd.

Meghívhatunk egy kávéra?

Szívesen megnéznéd működés közben az Eversys-t? Ha igen, szeretettel meghívunk egy (vagy több) Eversys-szel készített Goosebumps specialty kávéra a bemutatótermünkbe.

Kipróbálhatod, bemutatjuk funkcióit és műszaki tulajdonságait, válaszolunk minden kérdésedre, illetve felmérjük hol és milyen módon tudod az Eversys-en rejlő lehetőségeket a legjobban kihasználni.

  AJÁNLATKÉRÉS

  Keress minket elérhetőségeinken, hogy megbeszélhessük a részleteket!

  Inkább mi keressünk Téged? Add meg adataidat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot!