Saját pörkölésű kávé

Szívünk-lelkünk beletesszük a zöld kávé kiválasztásba, a pörkölésbe és az elkészült csésze kávéba, mert a kávé felejthetetlen íze a részletekben rejlik.

Kávégép bérlés

Hisszük, hogy csak a piac legprofesszionálisabb kávégépeivel lehet exkluzív minőségű kávét készíteni.

Irodai kávézás

Egy különleges géppel, 1 gombnyomásra olyan kávé-ízélményt tudunk nyújtani, mintha mindenkinek egy barista készítené el a kávéját az irodában.

Oatly zabital

Az Oatly olyan zabital, amely nagyon finom, nem savanyú vele a kávé és tökéletes tejhab készíthető belőle. Kiváló tej-alternatíva!

Saját kávézó nyitás

Van már egy kiváló üzlethelyiséged, ahová csúcskategóriás gépeket, elképesztően finom specialty kávékat és olyan partnert keresel, aki mindkettőben támogat?

Modbar kávégép

A szemet gyönyörködtető design és a kompromisszumok nélküli teljesítmény káprázatos ötvözete. Különleges látvány a kávézónak és maradandó emlék a vendégnek.

Eversys kávégép

Egy “kávégépbe zárt barista”, amely 1 gombnyomásra, 1 percen belül készít barista-minőségű kávét. Amíg nem kóstolod meg, nem hiszed el, de utána…

Webshop

Webshopunkban megtalálhatod a teljes kávé gépparkunkat, barista kiegészítőket és a szezonális ajánlatainkat.

Puqpress kávétömörítő

A világ első automata kávétömörítője megkönnyíti és felgyorsítja a baristák munkáját, a vendégek számára pedig mindig magas kávé-minőséget biztosít.

Kiemelt termékek

You've just added this product to the cart: