Új pult, új kávé

Goosebumps Coffee Lab

Új pult, új kávé

…avagy hogyan készülünk a Kávé Napjára.

Aki ismer minket, az tudja, hogy akkor sem pihenünk, ha kevesebbet hallatunk magunkról. Aki pedig szemfüles, az már találkozhatott is facebook oldalunkon néhány finoman elcsepegtetett információval arról, hogy milyen újdonságok készülődnek a háttérben. Ez a hónap nálunk egyértelműen a Kávé Napjáról szól, most többet is elárulunk arról, hogy miért!

No.1. Készül az új Goosebumps pult!

Először is, mert készül az új kitelepülős pultunk, amivel itt találkozhat majd a közönség először, és hát be kell valljuk, izgulunk! Miért? Mert ez nem csak egy pult, annál jóval több. Nagyon komoly munka van mögötte.

8-9 hónapja kezdtük el tervezni a részleteket és igyekeztünk az eddigi tapasztalatokat figyelembe véve teljesen újragondolni mindent. A legfontosabb kérdés az volt, hogyan tudjuk egy-egy eseményen a lehető legprofibb módon kiszolgálni a kávéra szomjas vendégeket. Minden centiméter ezt szem előtt tartva lett kitalálva. A tervezés és kivitelezés a Mobilsofa munkája és hihetetlen komolyra sikerült a végeredmény. Nagyon elégedettek vagyunk!

Mire leszünk képesek így?

Nagyjából BÁRMIRE! 😀 A pult apró elemekre szedhető, így könnyebb szállítani. Könnyített alumíniumból készül, a munkalapja pedig nanotechnológiás bevonatot kapott, így nem látszik meg rajta az ujjlenyomat és extra egyszerűen tisztán tartható, ami egy nagy forgalmú eseményen különösen fontos, hiszen szeretjük a vendégeinket kulturált körülmények között kiszolgálni. Teljesen moduláris, 1 métertől 5-6 méterig bővíthető attól függően, hogy mekkora közönségre számítunk. Külső design elemei (avagy a borítás) cserélhető, így 4 különböző színben tudjuk felállítani. A pultba a régi és az új Modbar modulok is beszerelhetők, ami azt jelenti, hogy a Kávé Napján az érdeklődők elsőként találkozhatnak végre élőben a Modbar AV konstrukcióval, ami egy egészen futurisztikus, high end élményt nyújt mind a baristának, mind a vendégeknek. És ha már itt tartunk, felmerül a kérdés: milyen kávét kóstolhatnak majd az eseményen az érdeklődők?

No.2. Érkezik a Goosebumps saját kávéja!

Egyelőre még nem akartuk elkiabálni, de mérföldkőhöz érkeztünk, ugyanis ez lesz az első esemény, ahol – ha minden jól megy – saját kávéval állunk a közönség elé! Egész pontosan egy Honduras, Black Honey feldolgozású Micro-Lot kávét fogunk bemutatni saját márkanév alatt, amiből összesen 2 zsák van a világon. Az alapanyag éppen ma érkezik, holnaptól indul a próbapörkölés! Már alig várjuk, hogy kóstolhassunk!

Várunk téged is a Kávé Napján az Akváriumban!

Ádám és Attila